Groepen

Groepsevenementen bij

Cafe Momfer de Mol

Of u nu een zakelijke bijeenkomst, een borrel of een groots huwelijk wilt organiseren: het kan allemaal bij Café Momfer de Mol in Den Haag. Het restaurant, de bar en het personeel zijn geschikt en goed voorbereid op grote groepen. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw evenement geslaagd en memorabel is. Vier uw (bedrijfs-)feest, receptie of bruiloft op een schitterende locatie! Cafe Momfer de Mol in Den Haag is de juiste plek hiervoor! Mail of bel ons voor meer informatie. Uiteraard bent u ook op locatie welkom om dit persoonlijk met ons te bespreken.

DINEREN

Café Momfer de Mol is de perfecte plek om uw groepsdiner te organiseren! We organiseren regelmatig informele borrels, maar ook zakelijke evenementen. Bel ons vandaag nog en reserveer uw Café Momfer de Mol eetervaring!

VERJAARDAGSFEESTJES

Café Momfer de Mol organiseert verschillende verjaardagsfeestjes per maand! Verjaardagen zijn een speciale gebeurtenis die wordt gedeeld met speciale vrienden en familie. Verblijd je vrienden en familie met eten, drinken en de sfeer van ons prachtige, sfeervolle café. Bel Café Momfer de Mol!

PRIVE FEEST

Neem je familie, je vrienden of buren mee, want Café Momfer de Mol is het beste café voor je privéfeest! Onze locatie is centraal en uitstekend te bereiken. Laat de experts van Café Momfer de Mol uw volgende evenement organiseren!

BIERPROEVEN

Als café wat is aangesloten bij het Genootschap van Hertog Jan organiseert Café Momfer de Mol regelmatig bierproeverijen, met daarbij soms uitleg van de meesterbrouwers zelf. Als u wilt dat Café Momfer de Mol een privébierproeverij voor u en uw vrienden organiseert, neem dan vandaag nog contact met ons op!

PRE-EVENT FEESTEN

Koningsdag? Hollandse Nieuwe haring? Concert? Plan je pre-evenement bij de Café Momfer de Mol en begin je avond op de juiste manier! We zorgen ervoor dat je drankjes koud zijn en de muziek luid is. Het is de perfecte manier om elke avond of evenement te starten .... uw evenement voorafgaand aan het evenement!

HUWELIJKSDIENSTEN

Ja! Café Momfer de Mol heeft met succes bruiloften gepland en georganiseerd! We zullen je speciale dag geweldig maken! Van het eten tot drankjes, tot het regelen van limousines en muziek .... Het personeel van Café Momfer de Mol zorgt ervoor dat je een dag zult hebben die je nooit zult vergeten!